Ambasadorja Yuri Kim takon kryetarin e Gjykatës së Lartë, Sokol Sadushi/SHBA do të ofrojë ndihmë teknike per peshkun e madh i cili….

Ambasadorja e SHBA, Yuri Kim ka zhvilluar takim me kryetarin e Gjykatës së Lartë, Sokol Sadushi.

Me anë të një postimi në Twitter, Kim thotë se kanë folur dhe për futjen e gjyqtarëve shtesë të kualifikuar në sistem.

“Takim produktiv me Sokol Sadushin, Kryetar i Gjykatës së Lartë. Numri i prapambetur po reduktohet, por ne ramë dakord se duhet të përshpejtojmë – SHBA do të ofrojë ndihmë teknike. Gjithashtu u diskutuan hapat e ardhshëm për futjen e gjyqtarëve shtesë të kualifikuar në sistem ndërsa vettingu vazhdon”, shkruan ambasadorja e SHBA.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.