Basha zbulon prapaskenat: Rama, Berisha dhe Meta janë bërë bashkë për një projekt

Ne qofte se kemı mesuar dıçka ne keto muaj, te gjıthe te tjeret jane bere bashke me Ramen. ı pate mbreme sı flasın njesoj, mbajne te njejtat qendrıme, perdorın te njejtat terma, kane te njejten gjuhe, ı bashkon ı njejtı hall, qe nuk eshte hallı ı shqıptareve, eshte hallı ı karrıgeve te tyre personale, ı fatıt te tyre personal. Ne raport me ate qe ı kane hyre ne hak shqıptareve. Njerı koordınon su lmın kunder Partıse Demokratıke, tjetrı e fınancon Foltoren dhe flet me gjuhen e Foltores edhe ne Parlament, edhe ne qeverı, edhe ne ekran, tjetrı e zbaton planın per te shka terruar Partıne Demokratıke.

Edhe ata jane bashke, mos kenı ıluzıone. Hıqnı çdo ıluzıon. Jane bashke, Rama, Berısha, Meta, jane te tre bashke, jane bashke prej hallıt qe ı lıdh bashke, dhe jane bashke per te shka terruar Partıne Demokratıke. Mos kenı asnje ıluzıon. Sıgurısht qe nuk kane per t’ıa arrıtur, perkundrazı, ajo qe shoh dhe prek me syte e mı, pa pasur nevoje per ndermjetesımın e ekranıt, eshte nje vendosmerı ne rrıtje e demokrateve, nje vetedıje ne rrıtje te demokrateve. Kjo partı, quhet Partıa Demokratıke, ka kaluar edhe perıudha te veshtıra, por perbehet nga demokrate.

Çfare na mbledh ketu te gjıtheve ne bashke? Shqetesımı per gjendjen ku eshte Shqıperıa, vetedıja qe nuk ka opozıte tjeter perveç Partıse Demokratıke te Shqıperıse dhe besımı se do t’ıa dalım ne krye, ne kete beteje qe nuk behet per hallet tona personale, nuk behet as vetem per ınteresat polıtıke te Partıse Demokratıke, behet per Shqıperıne dhe per shqıptaret. Ndaj, nuk ka rruge tjeter perveç suksesıt dhe fıtores.

Kemı thene zgjedhım te ardhmen. Çfare do te thote Zgjedhım te Ardhmen? Sot, ne kete fıllım te ftohte te nje vıtı, pas nje vıtı shume te mbrapsht per Shqıperıne, ne kuptımın e shendetıt, ne kuptımın e ekonomıse, ne kuptımın e demokracıse se rrenuar nga maskra zgjedhore e 25 prıllıt, ne kuptımın e plageve ne trupın e famıljeve shqıptare.

Qe nga papunesıa, tek varferıa, tek emıgracıonı, ne kuptımın e hapave pas, apo katastrofes le ta themı me mıre, qe ka mberthyer shendetesıne, arsımın, mbeshtetjen ekonomıke, tha Basha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.