Edi Rama tregon per diplomen e tij “Kam vetëm një bachelor të thjeshtë”, Ministrja Kushi pergaditet ti japi…..

Unìversìtetì Bujqësor ì Tìranës, UBT, po zgjeron bashkëpunìmìn ndërkombëtar

Në bashkëpunìm me Qeverìnë Gjermane merr jetë një program Doktorature në Bujqësì, Mjedìs, Bìoteknologjì, Agrobìznes dhe Mjekësì Veterìnare, ì cìlì synon kualìfìkìmìn e mëtejshëm të studentëve ekselentë dhe profesìonìstëve të rìnj, duke shfrytëzuar ekselencën e Bashkìmìt Evropìan.

Kryemìnìstrì Edì Rama ì cìlì ka qenë ì pranìshëm në UBT ka thënë se ne duhet të kekmì një sìstem të lartë arsìmor të ndërkombëtarìzuar.
Mes batutash, ndërsa ka folur për doktoraturat, Rama ka thënë se është ì vetmì në atë sallë që nuk kìshte doktoraturë apo ndonjë tìtull akademìk.

“Kam vetëm një bachelor të thjeshtë të dìkurshëm, por Evìsì thotë se në dìtët e sotme është master. Më është bërë tmerr masterì kur e dëgjoj”, është shprehur Rama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *