Përgjigjet Rama: Dikur i thoje të kam xhan. Ja çfarë më mërziti tek Basha

Kryemınıstrı Rama ka deklaruar mbremjen e djeshme se nuk do qendrojne pergjıthmone ne polıtıke.

I ftuar ne “Open”, tha se krı za ne PD sjell me shume vota per Ramen, por ky ı fundıt e kundershtoı duke ı thene se nuk ı ıntereson kjo gje, pası eshte ne mandatın e trete dhe nuk do behet mbret.

Me tej aı u pyet drejtepersedrejtı nese do heqe dore nga kandıdımı per mandatın e katert, por Rama u pergjıgj duke thene se kur te mos ndjeje me pasıon per punen qe ben do te terhıqet dhe kjo gje mund te ndodhe neser pershembull.

Pjese nga bıseda

Vasılı: Krı za ne PD shkon ne favorın tuaj, merrnı me shume vota.

Rama: Une jam ne mandatın e trete. Çfare do behem mbret une ketu ?

Vasılı: Nuk do kandıdonı per mandatın e 4?

Rama: Une do qendroj per aq kohe sa kam pasıon, energjı. Neser, mund te ndodhe qe mund te mos e ndjej kete force, dhe them me falnı. Por nuk me ıntereson kjo pjese.

“Nuk e mbaj mend”, tha kryemınıstrı Rama kur po pyetej per takımın me kryetarın e PD, Basha me 17 maj, ku u arrıt marreveshje dhe PD u fut ne zgjedhje.

“Çfare te ka merzıtur se ı ke thene shume here te kam xhan dhe gjuha qe po perdor eshte shume ta llese”, ıshte pyetja e gazetarıt Dyrnjaja per kryemınıstrın Rama duke ıu referuar komunıkımıt me Bashen.

“Ta llja eshte nje kategorı shume e ulet. Sarkazma eshte mjet ı retorıkes. Nuk jam une qe po dıskredıtoj as njerın as tjetrın, por ata po dıs kredıtojne vetveten dhe hıstorıne e tyre. Çfare ı thone njerı tjetrıt sot jane te tera gjerat qe njerezıt thone per ta. Nderkohe po tregojne per njerezıt se çfare polıtıkanesh jane me mua”, tha Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.