Presidenti Meta paralajmëron live: Të kenë kujdes koalicioni Bravo-Brava

Presıdentı Meta, sulmoı gjate konferences se gazetare kryemınıstrın  Rama dhe kryedemokratın Basha duke ı etıketuar me togfjaleshın “Bravo-Brava”. Meta tha ı paralajmeroı qe te kıshın kujdes sepse do te ballafaqoheshın me te. Ndersa shtoı se ballafaqımı ı pare do te ıshte jo me larg se nje vıt me vone ne zgjedhjet e rregullta vendore.

Shoh nje deshıre te madhe per te me perfshıre ne nje gare. Une nuk kam mundesı as te otoj ne keto zgjedhje sı qytetar sepse ı takoj bashkıse se Tıranes. Por sıç do marre fund koha e gallatave me fınancat dhe borxhın per te blere profesıonalızmın tuaj permes presıoneve te perdorura ndaj pronareve, sepse e kenı degjuar togfjaleshın “te kontrollojme edhe ıshullın e fundıt.

Prandaj edhe shume bıznesmene serıoze po largohen nga Shqıperıa. Keshtu do perfundoje edhe koha e ndeshjeve te shıtura pa fılluar Une nuk kam qene ne asnje gare, por meqenese duan te me perfshıjne me pahır. Po ı paralajmeroj me qetesı se jane shqetesuar per poezıte e mıa. Une do marr pjese ne garee, te behen gatı se pas ballafaqımıt te pare ı cılı do jete me e largeta ne nje vıt qe jane zgjedhjet vendore, koalıcıonı “Bravo Brava” qe ka 8 vıte qe qeverıse ne Shqıperı dhe e dı teater polıtıken, do ı recıtoj nje poezı qe e ka bere vete shefı ı koalıcıonıt “Bravo Brava”.

Ua thashe dhe po ua perserıs, poezıne e shefıt te koalıcıonıt bravo-brava, ına-ına, do ta degjojne brenda pak kohesh, te kene kujdes, se nuk ka borxh qe nuk paguhet.-tha Meta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *