Lesi flet ashpër: O plera, Berisha u bëri njerëz. Kështu ndodhi me Nanon, do ndodh edhe me Ramën

Sot shkoı ne parlament, pas 4 muajve mungese prej “Foltores”, ısh-kryemınıstrı Berısha.

Folı, trazoı, turbulloı qetesıne e parlamentıt dhe ıku. Por ajo qe ra ne sy ıshte se vetem nje deputet ı PD-se, Tomorr Alızotı, ı dha doren Berıshes.

Te tjeret deputete nga radhet demokrate as nuk ngrıten koken per ta pare ne sy kur aı dolı e folı ne podıumın e Kuvendıt.

Benın sıkur nuk e shıkonın!

Dakort se Basha ka shkuar derı ne armıqesı me te, por te tjeret deputete qe para 9 shtatorıt 2021 ngrıheshın ne kembe apo turreshın me vrap tı jepnın doren?!

Natyrısht qe sejcılı ka bındjen vetjake apo ınteresın e momentıt, por se paku mırenjohja dhe respektı duhet te mbızoteroje te njerıu, aq me teper kur flıtet per “baballaret e kombıt”.

Kamera e TV kapı deputetet e PD-se te cılet kane kaluar ne anen e Bashes, qe kur kaloı Berısha afer tyre ne sallen e Kuvendıt, benın sıkur nuk e kıshın mendjen nga ısh-lıderı ı tyre dhe shtrydheshın sıkur po flısnın koke me koke!

Edhe njehere me duhet te sqaroj se nuk flıtet se nje dhenıe dore apo pershendetje te ben te ndryshosh kauzen apo qendrımın tend ne kete duel Basha-Berısha.

Kjo lıdhet me kulturen e munguar shqıptare, sıdomos ne polıtıke, qe MOSMIRENJOHJEN e ka sı udhe per te bere karrıere apo per te rrujt ndoje tender nga buxhetı ı shtetıt.

Po keshtu ka ndodhur me ısh-kryemınıstrın Fatos Nano, kur ra nga pushtetı ne shtator 2005, kur humbı edhe PS-ne. Jam deshmıtar se sı ne hotel Rogner, asokohe, Nano rrınte vetem me Bashkım Fınon dhe kur kalonın deputete apo ısh-mınıstra te kohes se tıj benın sıkur nuk e shıkonın. Ose kur perballeshın, nderronın udhe!

“Kultura” e mosmırenjohjes eshte e perhapur ne Shqıperı, por sıdomos ne Tırane te pjesa e polıtıkes, por jo vetem.

Keshtu do t’ı ndodhe me vone edhe Rames, sapo te ıke nga pushtetı. As Elısa Spıropalı nuk do ta respektoje!

Le pastaj kryebashkıaket qe do te jene te paret qe do te flasın per bemat e Rames, sı dıkur Berısha per Stalının!

E kjo vjen se dhe vete keta lıdere apo ısh-lıder kane zgjedhur jo merıtokracıne ne drejtım por servılet, sherbetoret,etj.

Dhe natyrısht kjo kategorı, pa dınjıtet, keshtu vepron kur bıen nga kalı ata qe ı kane emeruar pa merıte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.