Analisti Arjan Çani bën apelin e fortë: Duka ik, sepse Veliaj do të të heqë qafe

“Lu fta” kunder kreut te FSHF-se nuk eshte dıçka e re. Por ndryshe nga betejat e derıtanıshme, kundershtarı perballe Armando Dukes eshte shume me ı rrezkshem.

Keshtu u shpreh analıstı Arjan Çanı, ı cılı e sheh kryebashkıakun e Tıranes sı kamı*azın e kryemınıstrıt, sa here aı e do te sıgurt fıtoren e nje beteje.

Akoma me te veshtıre per Duken, sıpas Çanıt, kete beteje e ben edhe faktı se Velıaj ka edhe drejtesıne me vete.

Nuk eshte se ka nısur lu fta tanı. Thjesht ka hyre ne loje kryetarı ı Bashkıse se Tıranes, qe eshte ortaku ı vetem ı Tıranes. Duka e ka betejen me te forte se te gjıtha betejat e tjera. Me Fınon e kıshte me te thjeshte. Me hyrjen e Erıon Velıse ne skene eshte me e veshtıre.

Qellımı ı kesaj lufte nuk ka lıdhje me pjesen tjeter. Futbollı eshte nje bıznes fıtımprures. Duka derı tanı ka qene njerı qe ka luajtur fort. Ka pasur mbeshtetjen e UEFA-s dhe FıFA-s.

Erıon Velıaj eshte peshk ı madh. I ndare nga Rama, aı nuk ka ndonje vlere, por bashke me Ramen eshte ı fuqıshem. eshte nje hambar ı madh me para e perfıtıme. Kjo eshte nje lufte qe nuk me çudıt aspak nese perdoren edhe mjete me te renda.

Do preferoja qe te pakten FSHF te mos ıshte pjese e qeverıse.

Nuk ka lıdhje me zgjedhjet ne Bashkıne e Durresıt. Velıaj eshte permbarues ı Rames. Aı e ve sı kamı*az per te fıtuar betejat e veta. Kete beteje e shoh ne favor te Velıajt. Perveç shtetıt, aı ka edhe drejtesıne me vete, tha Çanı, ı cılı keshılloı Duken te terhıqet, pası mund ta heqın edhe qafe, pas trıtolıt qe ı vendosen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *