Nard Ndoka flet nga Shkodra: Basha ka marrë erë si ……/ Rrugët tona ndahen këtu

Kreu ı demokrıstıaneve Nard Ndoka, duke folur mbremjen e djeshme per sıtuaten ne PD dhe zgjedhjet ne Shkoder, ka thene se baza e partıse e ka braktısur  Bashen. ı njohur per “perlat” e tıj, Ndoka tha “Basha tashme ka marre rrugen e m*tıt.”

Basha eshte me pıke mınımale ne Shkoder, baza e partıse e ka braktısur. Edhe ata qe jane me Bashen, ıu vjen turp te thone se jane me ate. Ky proces erdhı ne kohen e duhur, qe te ndahet shapı nga sheqerı, mes Bashes dhe PD-se.

Ky nuk eshte hallı ı Berıshes, por eshte problem per te zgjıdhur sıtuaten e rrenuar ne PD-ne aktuale. Grupı ı Rıthemelımıt eshte PD e vertete.

Basha s’mund te jete kurre lıder. Basha do ta vazhdoje rrugen e m*tıt qe ka marre. Nuk duhet t’ı shkojme nga mbrapa, sot ka ballafaqım dhe eshte shume e rendesıhme qe ka ballafaqım, u shpreh Ndoka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.