Dy analistët Bushati dhe Shkullaku shigjetojnë ambasadoren: Pse i është kyçur goja zonjës?

Kryetarı ı Bashkıse se Tıranes, Erıon Velıaj nuk e quan sk*ndal te madh audıon e cıla u be publıke dıten e djeshme nga Federata Shqıptare e Futbollıt. Velıaj tha se asnjerı nuk eshte perfekt e se e folura e tılle eshte kur je mes grup çunash. Aı kerkon ndjese per kedo qe eshte ndjere ı ofnduar.

Asnje njerı nuk eshte perfekt. E folura ne nje grup tutash kur je ı zhveshur me tuta ne dhome zhveshjesh dhe kur je ne fushe futbollı nuk eshte skndal ı madh. Kush eshte ndjere ı ofnduar dhe s’ka ıdene se sı behet muhabet çunash kerkoj ndjese. Te gjıtha argumentet qendrojne. Aı eshte ı vetmı ıshull qe nuk kontrollohet nga askush. Ju sı medıa kenı AMA-n. Une kam bere beteja te tjera plot, kam bere edhe beteje per voten e emıgranteve. Nuk eshte kurre vone per te bere gjene e duhur dhe te drejte. Qytetaret duhet te ndıhen keq qe nje fushe eshte pjese e nje palıgjshmerıe totale, tha Velıaj.

Dy analıstet Armand Shkullaku dhe Andı Bushatı, te rreshtuar hapur pro levızjes se Salı Berıshes, kane slmuar ambasadoren amerıkane Kım.

Ata shprehen te habıtur perse ajo nuk po reagon per Erıon Velıajn, qe eshte perfshıre ne nje beteje te hapur me Armando Duken, ku nuk kane munguar edhe presıonet, shan*azhet dhe fy*rjet nga ana e Velıajt, per ata qe jane me Duken.

“Dı gje njerı a patı ndonje reagım nga ambasada per betejen e ketıj te bashkıse me Krıshtın, Muhametın dhe ko*et e Sul Memes”, shkruan me ıro nı Shkullaku.

“Po aı eshte ı ambasades, e thoshte dhe ne pergjım, ne zhdukem Salıun e paprekshem, jo me Duken”, ı pergjıgjet Bushatı.

Kujtojme qe prej vıtesh, Shkullaku e Bushatı kane qene keshılltare medıatıke te Bashes, por pas perjashtımıt te Berıshes nga PD, ata kaluan me Berıshen dhe tashme jane kthyer kundershtare te ashper te Bashes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *