Basha i hidhet në sulm aleatit të tij

Lulzim ka reaguar pas raportit të Transparency International” për korrupsionin.

Me anë të një postimi në rrjete sociale, Basha shkruan, se raporti i fundit i “Transparency International” konfirmon se armiku i mirëqenies së shqiptarëve është korrupsioni.

Sipas tij, përhapja e tij në çdo nivel të qeverisë Rama po e mban Shqipërinë në vendnumëro.

“Lufta kundër kor rupsionit është sot interesi ynë kombëtar, për të çliruar vendin dhe institucionet e tij nga të korruptuarit. Ndonëse një grusht i vogël njerëzish po mundohen ta mbajnë peng të ardhmen, ajo tashmë ju përket shqiptarëve”, shkruan Basha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *