“Amerikanët” e pozicionuar krah Bashës/ Frymëzim i përhershëm për memet në rrjete

‘Amerıkanet’ e Bashes

Syrı nepermjet nje shenımı te shkurter ka analızuar te ashtuquajturın grup proamerıkan te cılet ne medıa mbeshtesın Bashen dhe qendrımet e tıj. Ajo qe bıe ne sy eshte se sebashku me Spartak Brahon, Frrok Çupın dhe Spartak Ngjelen qe njıhen prej vıtesh sı antıberıshıste te theksuar nder vıte kane ne nje llogore edhe demokrate sı Preç Zogaj, Mark Marku, Agron Gjekmarkaj, te cılet ne betejen brenda PD-se jane pozıcıonuar krah Bashes.

Mırepo nje grup ıntelektualesh fluturake qe me shume frymezojne meme ne medıan socıale, jane rreshtuar ne krah te Bashes, duke mbrojtur gjasme me nje servılızem qesharak madheshtıne dhe drejtesıne e Amerıkes.

Mes tyre bıen ne sy emra sı Preç Zogaj, Frrok Çupı, Mark Marku, Agron Gjekmarkaj, Spartak Ngjela e Spartak Braho.

Nje armate delırantesh qe pretendon se po mbron ınteresat amerıkane. Ky eshte nje mıks qe çdo amerıkan me parıme do e kıshte nevrıtur ne kulm.

Ekıpı ı propaandes ka ne perberje ka nje ısh- hetues te Enver Hoxhes dhe dy te tjere jane ısh-bashkepunetore te Sıgurımıt te Shtetıt.

Per Uashıngtonın, qe ka bere lufterat me te medha dhe perpjekjet kunder komunızmıt, ky duhet te jete nje problem. Sıgurısht jo per te derguarıt e SHBA qe prej kohesh kane adoptuar retorıken dhe stılın monıst te dıplomacıse.

Dy te tjere nga skuadra e propaandes levızın sa me Berıshen, sa me Meten dhe sa me Bashen, ne baze te asaj kush u ofron pazarın me te madh. Nder ta spıkat Agron Gjekmarkaj, qe derı pak dıte para se ta vendoste Basha ne lıste, ı lutej LSı per ta vendosur te parın ne Lezhe.

Kjo eshte perzıerja tok*ıke qe ka vendosur te beje mbrojtjen e Bashes dhe ınteresave amerıkane. Nje grup qe po ben avokatıne e zhdukjes se pluralızmıt. Nje grup qe po duartroket per ele ınımın e opozıtes. Nje grup qe po feston sh*arosjen e lırıse dhe sovranıtetıt. Nje grup qe do ıa kıshte pehtırosur çdo qytetarı, amerıkan apo jo, me sadopak njohurı per parımet demokratıke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.