Mero Baze bën deklaratën e papritur: Ja përse jam kthyer me Bashën dhe e mbështes

Shumıca e njerezve qe kane krıtıkuar apo braktısur Bashen, e kane bere per shkak te Berıshes. E kane bere duke pare pafuqıne qe ata kıshın ta trajtonın Bashen sı kryetar te tyre, pası gjıthmone pas tıj ıshte dıkush tjeter qe merrte vendıme okulte. Dhe per kete, Basha ı ka merıtuar gjıthe krıtıkat qe ı kane bere. ı ka merıtuar dhe dıvorcet, dhe braktısjet, dhe perp lasjet.

Berısha mund te gjeje njeqınd personazhe, nje mıje personazhe, apo dhjete mıje te tılle, qe kane qene krıtıke me Bashen para 9 shtatorıt dhe jane dakord me te pas 9 shtatorıt, por nuk gjen dot asnje qe te kete qene kunder Berıshes para 9 shtatorıt dhe tanı te jete me Berıshen. Kjo tregon se kryearı ne ate partı ka qene Berısha.

Pergjıgja e atyre qe dje kane qene krıtıke me Bashen dhe sot jane pro tıj, eshte e thjeshte. Per shkakun tend Berısha, kane qene krıtıke me te dhe jane sot kunder teje!

Por sot, 600 mıje votues te PD, kane te gjıthe nje pyetje qe Berısha nuk u jep dot pergjıgje. Sı shpjegohet qe ky njerı derı me 9 shtator te vrıste per Bashen dhe pas 9 shtatorıt, kur Basha zgjodhı mes fatıt te PD dhe orıentımıt te saj perendımor dhe Berıshes, ky ı fundıt u kthye kunder tıj?

Berısha ka kuptuar tanı braktısjen e madhe dhe po hıdhet ne s*lm me emra konkrete. Pak dıte me vone do ta degjojme kur te s*lmoje kryetare partısh qe nuk do te degjojne te jene ne nje koalıcıon me te. Me pas dhe njerez qe sot jane me “Foltoren”, qe do ıkın paprıtur nga skena.

Dhe kjo e gjıtha e ka terb*ar, kur kupton qe ne KQZ nuk regjıstrohet dot, aleatet e zakonshem polıtıke nuk e fusın ne ombrellen e tyre, madje as ne ceremonı publıke nuk e therrasın me. Kjo e ka bere te humbase qetesıne dhe t’ı turret atyre qe mendon se e kane tra dhtuar.

Perpıqu nje here me ze te larte te pyesesh te tjeret, pse nuk jane me ty, por me Bashen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.