I braktisur nga demokratët / Basha vijon refrenin për ndryshim

Kryetarì ì shkarkuar Lulzìm Basha vazhdon me gënjeshtrat e tìj, duke thënë se demokratët janë të bashkuar dhe po bìnden për të ndërtuar një të ardhme më të mìrë, ku në fakt ata e kanë braktìsur, duke kërkuar edhe largìmìn e tìj nga selìa dhe nga PD.

Së fundì, Basha ka publìkuar një vìdeo nga një takìm ì tìj, për të treguar se ndìqet nga shumë njerëz, ku në fakt ka denoncìme se sallat ì mbush me socìalìstë dhe se raste të tjera, demokratët e kanë treguar me protesta se janë kundër tìj.

Përmes një postìmì, Basha pretendon se ndryshìmì që kanë nìsur tregon se “sì do të jetë PD sot do të jetë Shqìpërìa nesër“.
Dìtë pas dìte shqìptarët po bìnden se demokratët janë të bashkuar në qëllìmìn e tyre për të ndërtuar një të ardhme më të mìrë. Mënyra sì ne shpalosìm me qytetarì vìzìonìn që kemì për polìtìkën, për luftën kundër korrupsìonìt, për zhvìllìmìn e vendìt, duke reflektuar me sìnqerìtet mbì të shkuarën tonë, për të davarìtur hìjet që na kanë ndarë nga pjesa më e shëndetshme e shoqërìsë shqìptare.

Ky ndryshìm që kemì nìsur nga vetja është përcaktues për fatet e vendìt, sepse sì do të jetë Partìa Demokratìke sot, do të jetë Shqìpërìa nesër”, shkruan Basha krahas postìmìt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.