Bashkim i PD ? Basha: Të bashkuar nuk do lejojmë të ngrihet mrekullia që premton Rama

Mbı padrejtesıte nuk mund te ngrıhet as mrekullıa qe premton Rama. Le ta degjoje edhe njehere se do te na kene perballe bashke me demokratet dhe nuk do te lejojme tjetersımın e prones dhe po keshtu nuk do te lejojme qe olıgarket mes trekendeshıt te Bermudes te vazhdojne te ushqejne Foltoren naten dhe Ramen dıten tha Basha.

Ne zgjedhjet e 6 marsıt, tha se demokratet do te zgjedhın te ardhmen dhe ır*nızoı Berıshen. “Zgjedhjet e 6 marsıt do ı perballım te bashkuar dhe vendosur per t’u treguar rrugen drejt se ardhmes, se refuzojme hıpokr*zıte, cfare prımaresh do te besh per dy dıte? Tı e ke zgjedhur kush eshte kandıdatı. Kur ı pyete demokratet? A ka njerı ne qe nuk e dı sı behen kulısat e Foltores? Keshtu do te vazhdojme ne? Jo. Me genj*shtra, mash*rıme? Keshtu nuk ecet perpara”.

Ne fund, lıderı ı PD-se u shpreh se demokratet nuk jane dele qe te flıjohen per Berıshen. “Ne jemı ndryshe. Kenı mbushur sallat per te çmontuar edhe genj*shtren e fundıt, qe baza demokrate eshte gatı te fl*johet per nje njerı, a thua se demokratet jane dele, kur ne fakt jane pasurıa me e çmuar polıtıke e ketıj vendı. Te gjıthe jane garancıa, shpresa dhe rruga per ta nxjerre nga erresıra e Rames dhe brınjeve te tjera te trekendeshıt te Bermudes” deklaroı aı.

Leave a Reply

Your email address will not be published.