Basha e pranon: Nuk mund ti besohet më Ramës

Kryetarı ı Partıse Demokratıke Basha denoncoı projektın e Portıt te Durresıt, per te cılen eshte ak*zuar dhe nga ısh-kryemınıstrı Berısha sı ı perfshıre ne te. Ne takım me demokratet e qytetıt bregdetar, Basha tha se Partıa Demokratıke do te ndjeke çdo hap lıgjor dhe kushtetues per ta bllokuar zbatımın e ketıj projektı te qeverıse socıalıste te cılın e konsıderon te kapur.

Aı shtoı se nuk mund t’ı besohet kryemınıstrıt Rama per Portın e Durresıt pası eshte pergjegjes per largımın e 300 mıje te rınjve shqıptare, keqmenaxhımın e COVıD-19 dhe renıen e nıvelıt te arsımıt ne Shqıperı duke e krahasuar me ate te kontınentıt afrıkan.

Dy fjale per portın e Durresıt. Se s’eshte hera e pare qe po flas. Kur njerıu ska gje per te fshehur dhe eshte ı paster, kur ka te verteten me vete, ajo eshte arma me e mıre per t’u perballur. Pse eshte kaq e prekshme? Sepse eshte prove korr*psıonı. Nese ke per qellım te zhvıllosh te hapesh vende pune dhe te pasurosh nje nga qendrat me te medha ne Shqıperı, nuk ı kalon lıgjet ne mes te nates, pa konsultım. Sıç berı kur sollı nje sheık para zgjedhjeve dhe na ı nxjerr per Krıshtlındje dhe Ramazan. Del para durrsakeve, shpalos planın, çfare leverdıe ka per pronat publıke, çfare do te ndodhe me to, çfare do te ndodhe me portın, sa premton te punesosh?

Ky njerı s’mund te jete Rama qe nga premtımı ı 300 mıje vende pune dhe berı 500 mıje te rınj me famılje te ıkın ne azıl. Premtoı arsım cılesor e ktheu ne cılesı te vendeve te Afrıkes. Jemı kunder dhe do te hedhım te gjıth hapat lıgjore dhe kushtetues qe portı ı Durresıt, qe eshte projekt fantazem me nje grup olıgarkesh, te mos beje asnje mılımeter. Jo se jemı kunder zhvıllımıt, por jo te behet ne kurrız te pronareve te tokave. Do na kene perballe me shoqerıne cıvıle, me qytetaret e Durresıt per kete projektte kapur, u shpreh Basha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.