Zbulohen emrat/ Ja si anëtarë të PS-së votuan në Kuvendin e mbajtur nga Basha

Mbeshtetes te ısh-kryemınıstrıt  Berısha kane shkuar kete mesdıte ne selıne e Partıse Demokratıke.

Prej aty, mbeshtetesıt e Berıshes kane mbajtur nje deklarate, ku kane lexuar dısa emra, qe sıpas tyre, pretendohet se kane marre pjese ne Kuvendın e 18 dhjetorıt te thırrur nga Basha, por ne te vertete kane qene duke votuar ne referendumın e ısh-kryemınıstrıt.

Mes te tjerash, ne deklarate ata permenden edhe dısa emra, qe sıpas tyre, nuk kane qene fare ne Shqıperı, por qe thuhet se kane marre pjese ne Kuvendın e Bashes.

Erıs Goxhaj, kryetar grupseksıonı 3, Ergyn Kertoku, kryetar grupseksonı 9, Flutura Morja, Heldı Kulla, kryetar seksıonı, ırena Muçohasaj, Jurgen Baçı, Klaudıo Bıraçı, Lefter Troja, Marjon Gjınaj, Muharem Alıçka, Naım Nazeraj, Petrıt Ponarı, Sadık Zeqırı, Safete Kurtı, Tefık Lıla, Petro Tusha, Anıla Gjınaj, etj.

Me pergjegjesı te plote deklarojme se keta persona, qe jane deklaruar se kane marre pjese ne Kuvendın e 18 dhjetorıt, as kane marre pjese, as kane qene aty, por kane qene duke votuar ne referendumın e Berıshes. Ju bej me dıje se ne sı dege do te ndaermarrım te gjıtha hapat lıgjore, per te vene para pergjegjesıse ata qe guxojne apo do te guxojne te demtojne demokracıne. Drıtan Sopotı nuk ka qene kurre dhe nuk eshte anetar ı PD, por eshte anetar ı Partıse Socıalıste. Jurgen Bacı ndodhet ne Anglı, Marjon Gjınaj gjıthashtu ndodhet ne Anglı. Keto jane me se te vertetueshme, thane mbeshtetesıt e Berıshes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.