“BIG BROTHER VIP”/ Iliri akuza te forta Arjoles: Ta kuptoj pozicionin, ti je thjesht nje m….

Duket se pas perfundimit te spektaklit te mbremjes se djeshme te “Big Brother Viip”, banoret nuk kane gjetur qetesi, ku kane biseduar me njeri-tjetrin per gjithcka cfare ndodhi.

Nderkohe, ne nje moment teksa Iliri ishte ne tavoline sebashku me Arbrin, Einxhel dhe Arjoles, iu drejtua kesaj te fundit duke i thene “je mike midis 2 ish-miqsh”.

Ai po i referohej Monikes, me te cilen, mbreme pati nje debat mjaft te forte. Kurse, Arjola ka vazhduar t’i qendroje besnike mendimit te saj se nuk ka per te ndryshuar pozicion, pavaresisht marredhenies midis tyre.

Arjola: “Ndoshta uné jam é vérbér dhé nuk é shoh”.

Iliri: “Jo, ti nuk jé é vérbér. Ti jé thjésht njé miké midis dy ish-miqsh. édhé ty té pérkét roli té mbash njérin, té mbash tjétrin”.

Arjola: “Monika disa dité mé pérpara mé ka théné “Arjolé, Iliri mé do jashté shtépisé. I thashé jo, kjo éshté shaka. Po i thém gjérat siç i kam kuptuar uné”.

Iliri: “Po i thua gjérat si njé miké midis dy pérsonavé qé ti do. Dhé uné ta kuptoj pozicionin”.

Arjola: “Kam uné névojé té ju kuptoj juvé, jo pozicionin. Sé pozicioni do té jété ky qé éshté. As nuk é ndryshon Monika méndimin qé kam pér ty, as nuk é ndryshon ti méndimin tim qé kam pér té. Kur uné ta vértétoj miré kété gjé, pastaj do thém ok ké té dréjté ti, osé ka té dréjté ajo”.

Iliri: “.Mé dégjo miré, nésé sot do té kishté pasur njé nominim zinxhir i filluar nga Iliri, ti do té kuptojé shumé gjéra”.

Arjola: “Po, nuk do mé shpétojé mua, por Arbérin”.

Iliri: “.Dhé do ishé né véndin tim, né rolin ténd”.

Arjola: “Qé do té thoté, ti do té shpétojé Arbérin dhé ai rréthin zinxhir”.

Iliri: “Ti do kuptojé si ndihém uné, kur ti zgjédh diçka qé nuk jam uné”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.