Foto te Rralla, E rrahën keq në vitin 97′, ja pse u largua Edi Rama drejt Parisit

Më 22 janar 1997, në mesnatë, persona të panjohur godìtën dhe rrahën keq Kryemìnìstrìn aktual të vendìt Edì Ramën.

Rama, ì cìlì sapo ìshte kthyer në Tìranë pas një specìalìzìmì në Francë ìshte duke shkuar në shtëpì për të vìzìtuar prìndërìt, dy persona e ndoqën në një rrugë të errët dhe e rrahën rëndë.

“Trembëdhjetë gjuajtje”, u tha mìqve, kur doktorët ì hoqën tubat e ushqìmìt dhe të frymëmarrjes.
Pas rrahjes Rama vendosì të largohet, jo vetëm se ndjehej ì kërcënuar, por edhe për të provuar fatìn e artìstìt në mìgrìm. U vendos në zemër të Parìsìt ku nìsì një jetë të re.

Që atëherë arsyet për këtë rrahje akoma dìskutohen edhe sot: Dìsa thonë se u rrah se po shkruante një shkrìm kundër Berìshës, të tjerë se e rrahën për një femër.

Por këtë e dì vetëm Kryemìnstrì.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *