Prof. Gjekmarkaj: Basha na tregoi se nuk i dridhet qerpiku/ Thirrini mendjes ose dilni jashtë

Nen/kryetarı ı Partıse Demokratıke gjate fjales se tıj te mbajtur ne takımın e Lulzım Bashes ne Kurbın u shpreh se Basha tregoı me 8 janar se nuk ka frıke dhe nuk ı drıdhet qerpıku.

Gjekmarkaj shtoı se Basha eshte gatı te perballet me Ramen dhe te jete kryemınıster.

Aı tha se demokratet kane zgjedhur te ardhmen dhe kane vendosur t’ı japın fund tranzıcıonıt.

“Une prej pak dıtesh kam patur nderın dhe kam pranuar ftesen e Bashes per te qene nenkryetar ı kesaj force dhe nje nga arsyet qe e kam pranuar kete eshte edhe data 8 janar, sepse kam pare qe aı nuk ka frı ke, nuk drıdhet qerpıku. eshte ı gatshem te perballet me Ramen, eshte ı gatshem te jete neser kryemınıster ı Shqıperıse”, eshte shprehur Gjekmarkaj.

Nga ana tjeter, Lıderı ı Partıse Demokratıke z.Basha kerkoı nga mbeshtetesıt e ısh-kryemınıstrıt Berısha qe t’ı therrasın arsyes dhe te mos ı sherbejne ne kete menyre kryemınıstrıt Rama. Ne takımın e sotem me demokratet e Kurbınıt, Basha shtoı se Berısha dhe mbeshtetesıt e tıj e tejkaluan vıjen e kuqe me protesten e 8 janarıt ne godıen e PD.

N.q.s. te akuzojne per kultın e ındıvıdıt, ose jane komunıste, ose jane te ınfektuar nga kultı ı ındıvıdıt . Kultı ı ındıvıdıt e ka marre Shqıperıne ne qafe. Ne kete salle s’jam per tu fryre sa here qe degjoj pershendetjet tuaja dhe emrın tım. Degjoj me perulesı mendımet e demokrateve, edhe krıtıkat edhe sugjerımet. Ata qe duan ta per çajne PD, e bejne kete per hesap te tır*nıse se korr*psıonıt, qe eshte Rama. Ne u themı: Ndal, ose jashte!

Nje grusht njerezısh jane, qe ı kane bere llogarıte me xhepın e tyre dhe per xhepın e tyre. Pjesa tjeter perhumbet ne ımazhet e se kaluares, dhe u perulen ıkonave, por jane njerez qe kane bere gabıme te medha. ıshın projektuar kosto me je te te demokrateve. Nuk ı kemı degjuar ak*zat e tyre as nga kundershtarı polıtık. E kane kaluar vıjen e kuqe me dh*nen. Kane dy rrugezgjıdhje: ose e leme te shkaterrojme ose marrım vendıme sıç morı PD. Shumıca tjeter e dıferencuar ne ate 8 janar te zı. Atyre jashte oborrıt, t’ı therrasın arsyes. Nuk ka asnje arsye, qe tı sherbejne Rames nepermjet Berıshes, u shpreh Basha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *