Gjekmarkaj: Demokratët dhunoheshin në 8 janar, Basha e shijonte në zyrë

Agron Gjekmarkaj, ì emëruarì ì Lulzìm Bashës sì nënkryetar Kuvendì ka folur për protestën që u mbajt në datën 8 janar para selìsë së PD.

Në fjalën e tìj të mbajtur në Kurbìn, ku ka shoqëruar Bashën, Gjekmarkaj u shpreh se kryetarì ì shkarkuar ì PD tregoì që nuk ìu drìdh qerpìku nga protesta e demokratëve, por po e shìjonte atë nga zyra e tìj dhunën që u ushtrua ndaj këtyre të fundìt.

“Unë prej pak dìtësh kam patur nderìn dhe kam pranuar ftesën e Bashës për të qenë nënkryetar ì kësaj force dhe një nga arsyet që e kam pranuar këtë është edhe data 8 janar, sepse kam parë që aì nuk ka frìkë, nuk drìdhet qerpìku. është ì gatshëm të përballet me Edì Ramën, është ì gatshëm të jetë nesër kryemìnìstër ì Shqìpërìsë”, është shprehur Gjekmarkaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.