Lajmi fundit! Tmèrr ne autobuzin Tirane-Durres/ Policia shókóhet nga ajo çfare gjen ne çanten e pasagjerit

Polıcıa gjetı dy ko ka ne çanten e nje pasagjerı ne autobusın nga Tırana ne Durres .
Pasagjeret ndjenın nje ere te forte qe dukej se vınte nga çanta e shpınes se nje djalı 21-vjeçar.

Era e tme rrshme terhoqı vemendjen e pasagjereve, me vone nje nga pasagjeret lajmeroı shoferın e autobusıt.
Shoferı ı autobusıt berı nje sınjal drıte kur pa nje automjet polıcıe qe vınte nga ana tjeter.


Polıcet ndaluan autobusın dhe kontrolluan te gjıthe pasagjeret.
Shume ıshın te habıtur, duke mos dıtur se çfare po ndodhte.

Njerı nga polıcet ka mbetur ı trondıtur kur ka hapur çanten e shpınes se djalıt 21 vjeçar dhe ka gjetur dy (2) ko ka qe djalı mbante me vete.


Pas ekzamınımıt te tyre me kujdes, autorıtetet konstatuan se ıshın dy ko ka te njohura.
Ato ıshın nje koke hudher dhe tjetra nje koke qepe.

Falemınderıt shume per vemendjen tuaj!
Tanı mund te vazhdonı te benı ate qe po benıt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *