Perplasja e ashper mes Berishes dhe Bashes/ Gjykata e Tiranes merr vendimin, zbardhet dokumenti qe ka ne duar gjyqtari…

Gjykata e Tiranes ka caktuar daten 15 shkurt per shqyrtimin e nje prej kerkesave te paraqitura nga Partia Demokratike per regjistrim ndryshimesh statutoreior.

Kjo kerkese eshte bere nga mbeshtetes te kryedemokratit Lulzim Basha per ndryshimet statutore te Kuvendit Kombetar te korrikut 2021.

Nderkohe ne Gjykaten e Tiranes eshte depozituar edhe nje kerkese nga Komisioni i Rithemelimit te PD, i cili kerkon regjistrimin e ndryshimeve statutore te Kuvendit Kombetar te 11 dhjetorit 2021 mbajtur ne stadiumin “Air Albania” nga mbeshtetesit e Berishes.

Kjo kerkese eshte ne duart e gjyqtarit Agron Zhukri, i cili ende nuk ka percaktuar nje date per seancen e pare te shqyrtimit te saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *