Ilir Meta del me njoftimin urgjent, data e zgjedhjeve te parakohshme …

Presidenti i vendit, Ilir Meta, iu ka bere thirrje dhe ftese publike partive parlamentare qe te marrin pjese ne nje konsultim. Kjo thirrje e Metes vjen pasi 6 bashki jane ne pritje per te zhvilluar zgjedhje te pjesshme lokale.

Ne kete takim konsultiv, palet duhet te vendosin se bashku mbi daten e mbajtjes se ketyre zgjedhjeve. Kujtojme se presidenti Meta ka deklaruar se pa kryetare jane 6 bashki, konkretisht Vora, Dibra, Shkodra, Lushjna, Rrogozhina dhe Durresi.

Nderkohe qe KQZ thote se nuk ka asnje informacion se Lushnja, Rrogozhina dhe Durresi jane pa kryetare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *