Grida Duma: Për Berishën është e rëndë kjo situatë. Nuk ka vendim më të mirë sesa …

Deputetja e PD, Grida Duma ka theksuar se ne mbledhjen e djeshme te Kryesise nuk ka pasur debate por nje diskutim.

Duma shton se Partia Demokratike po angazhohet per vazhduar fokusimin e saj politik pro perendimor dhe pro amerikan. Sipas saj askush nuk mund t’i fshihet te vertetes dhe pavaresisht se balancat u prishen PD do te vijoje ne kete rruge.

Pas perjashtimit nga grupi ne shtator, sjellim ne vemendje se ne mbledhjen e Kryesise se PD-se, n/kryetari Enkelejd Alibeaj propozoi qe ne strukturat qendrore te PD-se te mos kete asnje individ qe eshte shpallur “non grata”. Shenjestra ishte e qarte, Berisha.

Lidhur me kete Grida Duma ka theksuar se ka qene Kuvendi qe ka votuar per Berishen dhe do te vendose per te. E pyetur per perjashtimin e Berishes, zonja Duma ka thene:

Kjo ka ndodhur me pezullimin dhe perjashtimin e tij. Fakti qe Berisha nuk e pranon kete eshte çeshtje personale e tij. Eshte e rende per te se ka 30 vite, ai njeri qe qeverise opoziten apo pushtetin.

Nuk ka vendim me te mire se vota e Kuvendit. Ndodhi me veteperjashtimin e tij kjo situata per Berishen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.