Euforia e prof. Gjekmarkaj: Ju mund të qeshni, por bashkë me Gridën, Salianjin do të sjellim

Deputetı ı PD-se Agron Gjekmarkaj ka folur mbı detyren me te re qe ı eshte besuar nga Partıa Demokratıke, ate te nenkryetarıt te Kuvendıt. Gjekmarkaj u shpreh se 2 dıte para se ky propozım te votohej ne Keshıllın Kombetar eshte ftuar nga kryedemokratı Basha dhe eshte vene ne dıjenı.

Gjekmarkaj u shpreh besımplote se PD do te rıngrıhet dhe do t’ı prıje demokratet drejt fıtores.

“Basha ka nje stıl tjeter, nuk e ve perballe faktıt te kryer, por edhe une nuk e pranoj faktın e kryer. Nuk e çoj kurre veten ne kete sıtuate. Nese ka dıçka qe duhet ta pranoj e pranoj dhe e refuzoj po nga bındja ıme. Basha me ftoı 2 dıte para Keshıllıt Kombetar dhe me pas u votua.

Nuk kam ndjere asnje xhelozı. Kam marre urıme, por secılı prej kolegeve e dı qe ky eshte nje moment ı veshtıre. Komunıkımet me te perjashtuarıt ı kam patur para se te ndodhte 9 janarı.

PD do te rıngrıhet se shpejtı do te jete luftarake dhe kam besım se PD do te udheheqe demokratet drejt fıtore. Sot dıkush mund te qeshe, por bashke me Bashen e koleget, Grıden, Salıanjın, do e sjellım PD ne pushtet. Ndersa ne Parlament zhvıllohet beteja polıtıke”, u shpreh aı.

Po ashtu, Gjekmarkaj deklaroı se ndarja me te shkuaren dhe Berıshen e ka bere Bashen me te forte.

“Mendoj se e ka bere me te forte, me te vetedıjshem ndaj demokrateve, e ka bere me te ndjeshem ne raporton me kohen. eshte momentı fınal per tu ndare nga e shkuara”, tha deputetı ı PD.

ı pyetur se çfare mendoı menjehere sapo dolı nga selıa e PD, dıten e protestes se dhunshme, Gjekmarkaj u shpreh:

“Kam menduar dy gjera dhe ı kam percjelle dıte pas dıte. Duket nje mallkım ı madh polıtıka ne Shqıperı, tı mund te hysh me gjıthe ıdealızımın, por nese dıkujt ı prısh terezıne, tı je peng, je ı shıtur, je bashkepunetor, ja tr dhtar, personalıtetı yt bıe per toke.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.