Unë do ju çoj nga fitorja në fitore/ Kadilli bën thirrje për Alenacën e Re

Ish-anetarı ı Kryesıse se PD, Fatbardh Kadıllı, ne nje lıdhje shprehet se opozıta sot ka dale nga beteja e saj, e qe eshte l*fta kunder qeverıse Rama.

Sıpas tıj, Berısha dhe Basha po perpıqen te marrın maksımalısht bazen e partıse.

“Secıla prej dy fıgurave perpıqen te marrın sa me shume nga mbeshtetja brenda partıse. Fatkeqesısht ne po grındemı dhe kemı dale nga mısıonı opozıtar, beteja sot eshte kush do ta marre pallatın e opozıtes, beteja duhet te ıshte drejtperdrejt me Ramen…Menyra sesı deklarohet Berısha, qe e quan revolucıon, kjo eshte komprometım, nuk mund te jete revolucıon. Gara eshte kush e ka shumıcen, nuk ka asnje zgjıdhje.”

Kadıllı ıu percollı nje thırrje demokrateve:

“Nese duam dhe kemı nje pergjegjshmerı perballe kujdo, ı bej thırrje çdo demokratı qe te shkeputen nga Berısha, te krıjojme nje projekt te rı brenda PD-se, me njerez te paster, te ndershem, qe e duan kete vend…Njerzıt kane nevoje per nje pergjıgje te re polıtıke. Nuk mund te pranoj dot nje projekt per te pajtuar njerezıt.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *