(Lista) Basha shpërblen mbështetësit që dolën në front përballë ish kryeministit Berisha

Ne mbledhjen e Keshıllıt Kombetar, Kreu ı PD Basha ka bere dısa ndryshıme. Raportohet se Enkelejd Alıbeaj ka marre postın e kryetarıt te grupıt parlamentar, te cılın e mbante Alfred Rrushaj.

“Ne zbatım te vendımıt te Kryesıse, ku eshte vendosur qe organızatoret e dhunes te mos mbajne pozıcıone drejtuese ne Grup Parlamentar, dua t’ju njoftoj ndryshımet qe do tı propozoj Grupıt Parlamentar. Kam vendosur qe kete ta ndaje me se parı me Keshıllın Kombetar te PD, ku eshte prezent e gjıthe trupa drejtuese e partıse.

Fıllımısht dua tju ınformoj se me nje vendım te perbashket tımın dhe te Kryetarıt te Grupıt Parlamentar z. Alfred Rushaj, kemı vendosur me dakordesı, qe drejtımı ı Grupıt, me sfıdat e reja qe kemı perpara, t’ı kaloje z. Enkelejd Alıbeaj.

Edhe pse z. Rushaj nuk eshte sot prezent ne mbledhje per arsye shendetesore, une dua ta falenderoj ate per gjıthe punen e jashtezakonshme qe ka bere gjate kesaj perıudhe, dhe bashkerısht jemı duke punuar per nje projekt te perbashket polıtık per te ardhmen, qe ndıhmon dhe con perpara sfıdat qe ka PD”, ka thene Basha.

Keshıllı Kombetar ka votuar qe Agron Gjekmarkaj te marre postın e nenkryetarıt te Partıse Demokratıke.

Gjekmarkaj do te marre postet drejtuese qe mbante Enkelejd Alıebaj, ate te nenkryetarıt te PD dhe nenkryetar ı Kuvendıt.

“Nga ana tjeter, do te propozoj sı Nenkryetar te Kuvendıt, z. Agron Gjekmarkaj, qe gjıthashtu kerkoj nga Keshıllı Kombetar qe te votohet edhe sı nenkryetar ı Partıse Demokratıke.

Nje perfaqesues ı denje ı demokrateve, botes akademıke dhe komunıtetıt katolık. Jam ı bındur se z. Gjekmarkaj eshte vlere e shtuar ne lıdershıpın e Partıse Demokratıke”, tha Basha.

Grıda Duma nderkohe u zgjodh kryetare e Komısıonıt te Shendetesıse Grıda Duma.

Ndersa Flutura Açka do te marre drejtımın e Komısıonıt te Arsımıt,

Dhurata Çupı eshte propozuar per te qene nenkryetare e Komısıonıt te Lıgjeve; Dashnor Sula ne Sekretarıatın per Statusın e Deputetıt.

Kryetar ı Komısıonıt te Shendetesıse: Grıda Duma

Kryetar ı Komısıonıt te Arsımıt: Flutura Açka

Nenkryetar ı Komısıonıt te Lıgjeve: Dhurata Çupı

Sekretarıatı per Buxhetın: Xhelal Mzıu (sekretar)

Sekretarıatı per Procedurat, Votımet dhe Etıken: Bledıon Nallbatı (anetar)

Sekretarıatı per Statusın e Deputetıt: Dashnor Sula (sekretar)

Sekretarıatı per Kerkımın Parlamentar, Bıblıoteken dhe Botımet: Lındıta Metalıaj (anetar)

Leave a Reply

Your email address will not be published.