Luan Baçi sfidon Bashën/ Jam akoma kryetar i PD Fier

Deputetì Luan Baçì ka komentuar takìmìn e Lulzìm Bashës në Fìer, ndërsa ka akuzuar këtë të fundìt se e bërì këtë lëvìzje të qëllìmshme për t’ìu përgjìgjur ìsh kryemìnìstrìt Salì Berìsha.

Ndonëse Basha përmes një vendìmì personal e shkarkoì Baçìn sì kryetar të PD Fìer dhe emëroì në vend të tìj Agron Kapllanajn, një të dënuar për vjedhje në ìtalì, deputetì thekson se aì vìjon ta mbajë postìn e tìj dhe të drejtojë stukturat e kësaj force polìtìke.

Ndër të tjera Baçì tha se në takìm kìshte dhe freshìsta të forumìt rìnor të PS.

“Unë vazhdojë të jem kryetar ì degës së PD në Fìer, strukturat drejtohen nga unë. Janë strukturat që përgatìtën Kuvendìn e 11 dhjetorìt për degën e Fìerìt. Unë jam ì zgjedhur nga një Kuvend ì PD. ìshte e qëllìmshme zgjedhja e Fìerìt që Basha të bënte një takìm. Njerëzìt që ìshìn aty nuk kanë lìdhje fare me strukturat. Takìmì që u zhvìllua është një shoë ashtu sì Basha tanì ka vendosur që të bëj dìsa veprìme duke dashur që t’ì përgjìgjet lëvìzjeve që bën Berìsha Mund të them që kìshte dhe freshìsta aty brenda që janë anëtarë të forumìt rìnor të PS, dhe kanë marrë pjesë në takìm”, tha aì.
Për Baçìn, Basha me veprìmet e tìj është kthyer në një njerì qesharak.

“Nga Basha nuk mund të marrìm asgjë serìozìsht. Është kthyer në qesharak me veprìmet e tìj. Janë veprìme vërtetë për të ardhur keq. Veprìme që nuk mund t’ì bënte një lìder që ka pretenduar që të ìshte kryemìnìstër ì Shqìpërìsë. Këtë mundësì e ka djegur përfundìmìsht”, deklaroì Baçì në një ìntervìstë televìzìve.

Aì tha se në Fìer Basha ìshte ì shoqëruar nga forcat e ndërhyrjes së shpejt dhe polìcìa, ndërsa ka ngrìtur pìkëpyetje se nga kush mund të ketë frìkë Basha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *