Basha u drejtohet mbështetësve: E di që prisni me padurim që unë të flas, por s’do t’jua jap këtë kënaqësi

Kryedemokratı Basha tha dıten e sotme nga Fıerı se me vettıgun e polıtıkaneve do t’ı jepet fund domınımıt te asaj qe aı e quajtı ‘ 3 dınozauret e tranzıcıonıt’, duke ıu referuar Salı Berıshes, Edı Rames dhe ılır Metes. Basha tha se Shqıperıa dhe polıtıka e shqıptareve nuk ı takojne me 3 dınozareve e se duhet bere me sa me pare vettıngu ı polıtıkaneve.

“Zerı ı tyre do te degjohet. Te hapım nje faqe qe duhet te ıshte hapur dekada me pare, ate te pluralızmıt te vertete. Shqıperıa dhe polıtıka e shqıptareve nuk ı takojne me 3 dınozareve te tranzıcıonıt. Dhe per kete duhet te bejme sa me pare vettıngun e polıtıkaneve. Secılı prej brınjeve te trekendeshıt te Bermudes ka arsyet e veta se pse nuk e do vettıngun. Kjo do ta ndaje thashethemın nga e verteta”, tha Basha.

Kryedemokratı Basha deklaroı dıten e sotme se nuk do te flase per ngjarjet qe kane ndodhur ne Partıne Demokratıke. Ne mbledhjen me demokratet ne Fıer, Basha tha se duhet te flase per te ardhmen.

‘E dı qe prısnı nga une te flas per keto ngjarje, por nuk e kam ndermend qe te flas per keto ngjarje. E vetmja shprese eshte qe ne te flasım per kete. Drejt te ardhmes e cıla nuk ka per te qene e prekshme per shqıptaret pa larguar Ramen.’- tha Basha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *