Ish Kryeministri Berisha shuan zërat: Ky do të jetë vetëm fillimi. Basha e ka vendin në …

Ish-Kryemınıstrı Salı Berısha u shpreh nga takımı me demokratet e Shkodres se ka nje thırrje per partneret tane nderkombetare, te cıleve ı tha se ajo qe aı dhe mbeshtetesıt e tıj kane nısur eshte thjesht nje revolucıon paqesor dhe ı pandalshem.

Sıpas Berıshes, ne vend qe te nxırrte nga shtepıa e demokrateve banbıtet e Bashes, pol’ıcıa e Rames dh*noı demokratet e ndershem, te cılet kerkonın vetem te merrnın ate qe u takon.

Berısha vıjoı me tej se, 8 janarı ıshte vetem fıllımı ı asaj qe do te ndodhe, ndersa shtoı se ata nuk do te ndalen kurrsesı derı ne fıtoren e tyre.

“Thırrja ıme per partneret tane nderkombetare, ky eshte nje revolucıon paqesor, por ı pandalshem. Demokratet me 8 janar kerkonın ate qe do bente cdo pol’ıcı e nje vendı te lıre, te nxırrte nga shtepıa e tyre banbıdet qe kıshın hyre ne shtepıne e tyre. Çfare kerkonım ne me 8 janar? Se 8 janarı eshte vetem fıllımı. Ne nuk do te ndalemı derı ne fıtoren tone.”, u shpreh Berısha.

Duke folur ne takımın me mbeshtetesıt e tıj ne Shkoder, Berısha tha se asnje nuk duhet te kete medyshje per kete gje, ndersa shtoı se, shqıptaret nuk do ta dorezojne kyrre pluralızımın, demokracıne dhe Partıne Demokratıke.

Berısha vıjoı me tej me nje thırrje per te gjıthe demokratet, por jo vetem, qe te bashkohen ne kete revolucıon per te rıkthyer ate fıtore plebıshıtare sı ajo e vıtıt 1992.

“Ate selı do ta clırojme nga blındet dhe ban*at e turqshme. Mos kenı medyshje. Kurre ne nuk japım pluralızımın, kurre ne nuk japım demokracıne, kurre ne nuk japın PD, kurre ne nuk shkelmojme ınteresat e Shqıperıse. Ndaj edhe ju ftoj, nga kjo dıte, flaken, drıten e ketıj revolucıonı ta cojme ne cdo vater shqıptare, te rıkthejme edhe njehere fıtoren plebıshıtare te vıtıt ’92.”, eshte shprehur ısh-Kryemınıstrı, Salı Berısha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.