Deputeti Hoxha: Duhet t’i ndajme pak gjerat …/ Filluan TENSIONET ne PD pak dite para 11 Dhjetorit

Deputeti i PD Flamur Hoxha u shpreh se demokratet duhet te bashkohen e te jete pjese e se teres. Sipas tij mbledhja e nje Kuvendi behet ne rruge institucionale.

Tensionet e para kane filluar ne Partine Demokratike. Kjo ka filluar te ndjehet pak dite para 11 Dhjetorit.

Deklarata e Hoxhes:

“Duhet t’i ndajme pak gjerat, sepse ndonjehere mbivendosim dhe duhet t’i ndajme. Sic u tha u nis Foltorja per demokraci te brendshme, parti me te hapur, me te forte. Pastaj kaluan me tej do behem une kryetari i PD. Ne jemi ne PD. Dhe nese gjithsekush nga ne ka te drejte te mbledhe Kuvendin s’mund ta mbledhe jashte PD. Nese cdo perfaqesues politik do te beje nje Kuvend eshte i detyruar ne rruge institucionale te paraqese firmat. Une mendoj qe demokratet bashkohen edhe ne rruge edhe ne pallat te kongreseve por duhet te jene pjese e se teres, pjese e PD”, tha Hoxha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.