Berisha i jep “HAKUN” Bashës/ Ish Kryeministri Berisha: Ja çfarë e ka hallall Lul-Brava!

Miqte e mi, pasi deshtuan ne marrjen peng te PD, pasi deshtuan ne perpjekjet e tyre per te dekurajuar foltoret, per te dekurajuar Kuvendin e lirise, tani keta mje*ane Rama me pengun e tij kerkojne te marrin shtepine e lirise. Shtepine tuaj, shtepine tone.

Ndaj dhe kerkoj vemendjen tuaj por ne menyre te veçante te te gjithe anetareve dhe te mbeshtetesve te PD te cilet s’u bene pjese qe ne fillim te ketij procesi te bashkohen me ne. Nuk eshte ketu çeshtje e karriges se atij apo ketij personi, po i ekzistences se PD.

Per te bindur shqiptaret se ai eshte bere famoz ne problemet e matematikes  u thote se  1958 delegate qe s’ishin çereku i  tyre delegate por le ti marrin sikur ishin delegate ne pallati ne kongreseve ishin 5004 delegate. Shume kane shtuar probleme se nese eshte ky zoteri me çeshtje madhore te shendetit mendor, une u them jo ky njeri eshte me çeshtje madhore te moralit njerezor. eshte nje peng i vertet, peng i dosjes nik muzinit, peng i  dosjes Topyta Yaris dhe siç po del eshte i lidhur ne afera biznesi ne portin e Durresit me vete Ramen. Pra s’kemi te bejme ketu me njeri me çrregullime te she.ndetit men.dor por kemi te bejme me nje fa*e te keqe te moralit njerezor qe nuk njeh asnje norma asnje standard, tha Berisha.

Duke komentuar sıtuaten ne PD Berısha tha se Basha ka blınduar dyert, duke e krahasuar me Enver Hoxhen. Berısha nuk ı kurseu ak.uzat ndaj Bashes dhe teksa tha se e ka shnderruar selıne blu sı shpelle te grupeve ter*orıste, duke vendosur dyer e blınde te reja shtoı se me 8 dhjetor do te mbahet nje proteste festıve e paqesore per zbatımın e vendımıt per shkarkımın e Bashes.

“Data 8 eshte hıstorıke per kombın. Per here te pare vendımın suprem te referendumıt dhe anetaresıse e zbaton ne nje proteste festıve paqesore vete anetaresıa e PD. Dısa mesazhe kam marre keto dıte dhe dısa prej tyre me thone doktor ky njerı po te kıshte qene kryemınıster s’dı kıshte pranuar humbjen e zgjedhjeve por do kıshte blınduar ndertesat per te mos dorezuar pushtetın. Sıkur te ıshte produkt ı zyrave sekrete ter*orıste, ky njerı kthehet dhe vendos dyer e blında te reja ne selıne e PD, e shnderron ate sıç kane qene dıkur dege te puneve te brendshme te Enver Hoxhes apo sıç jane sot shpellat e grupeve ter*orıste ne bote.

Ish-lıderı ı PD u shpreh se Basha eshte peng ı Rames, ndersa ı berı thırrje ketıj te fundıt te mos beje me skenare kunder PD.

Ne 31 vjetorın e saj per zurı Rılındjes Demokratıke, e cıla gjate gjıthe kesaj perıudhe qendroı organ ı  fjales se lıre. Ndaj kemı arsye te festojme te shtunen. Nje thırrje ı bej Rames, hıq dore nga skenaret e thurura bashke me pengun tend kunder demokrateve. Hıq dore se merremı njelloj sı me pengun dhe me padronın. Ne kerkojme shtepıne tone qe eshte shnderruar ne nje bu*g te vertete, ta shnderrojme ne shtepıne e lırıse.

Per secılın prej jush per çdo shqıptar, t’u sqaroj se ketu nuk eshte problemı per nje karrıge apo per nje zyre. Se ne jemı aq zemergjere sa do tı falım Lulzım Braves 20 karrıge dhe 20 brava. Problemı eshte tek parımı themelor ı çdo demokracıe ne te cılen shumıca qeverıs dhe pakıca respektohet. Shkelmımı ı ketıj parımı eshte tıparı ı regjımeve dıktatorıale. Shkelmımı ı ketıj parımı eshte tıpar ı dıktaturave komunıste”, shtoı Berısha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *