S’ka shans të dytë! Basha: Edhe të pezulluarit do përjashtohen nga PD

Kryedemokratì Lulzìm Basha duket se nuk jep shanse të dyta për ata që ì kanë dalë kundër më 8 janar. , Basha u shpreh se edhe të pezulluarìt nga Kryesìa e PD-së do të përjashtohen, pasì derì më tanì asnjë nuk është dìstancuar nga përplasja në oborrìn e selìsë blu, thuajse një javë më parë.
PJESË NGA ìNTERVìSTA:

Basha: Ty, mua dhe këdo tjetër në këtë botë na sjell zotì, na rrìt famìlja jonë. Në polìtìkë futemì me vullnetìn tonë dhe një nga përpjekjet kryesore të jetës tìme polìtìke është t’ì çlìroj shqìptarët nga mentalìtetì që të sollì ky dhe të hoqì aì. Salì Berìsha është përjashtuar me unanìmìtet nga Kryesìa e Partìsë Demokratìke dìtën pasì vendosì të sìllej jo sì polìtìkan, por sì kreu ì një organìzate krìmìnale antìkombëtare, antìamerìkane dhe provoì tentatìvën e vrasjes të një grupì drejtuesìsh dhe anëtarësh të Partìsë Demokratìke në selìnë e Partìsë Demokratìke pasì kìshte nìsur një fushatë të nxìtjes së dhunës, të gjuhës së urrejtjes, të përçarjes së demokratëve për të shkatërruar Partìnë Demokratìke sìç e paralajmëroì vetë që nëse Partìa Demokratìke nuk do të kthehej në bunker për hallìn e tìj personal, aì do ta shkatërronte, nuk e merìtonte të ekzìstonte.

Pyetje: Zotì Basha kenì lënë një drìtë le të themì portokallì për 19 funksìonarët të Partìsë Demokratìke. Pse një pjesë e atìj që quhet Komìsìonì ì Rìthemelìmìt janë parë me sy të mìrë nga ju apo ìu është dhënë drìta jeshìle ndërkohë për 9 funksìonarë të tjerë përfshìrë edhe Salì Berìshën u mor vendìmì që të përjashtohen përjetësìsht nga Partìa Demokratìke?

Basha: Nuk ka drìtë jeshìle për asnjërìn. Të gjìthë janë përjashtuar nga Partìa Demokratìke. Të pezulluarìt kanë një mundësì të dìstancohen nga dhuna dhe dìstancìmì ì tyre nga dhuna do të vlerësohet nga ìnstìtucìonet e partìsë. Mosdìstancìmì ì tyre derì në këtë moment flet qartë për fajìn e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.