Gjekmarkaj përplaset me Bashën: Maksimumi ke vajt deri te kafja e PD-së. Ik dil në bazë nëse mund …

Deputetı ı Partıse Demokratıke, Agron Gjekmarkaj ka komentuar pro’testen e zhvılluar me 8 dhjetor ne selıne blu.

Gjate mbledhjes se Kryesıse dıten e djeshme, aı eshte shprehur se PD nuk ıa kıshte borxh dh*nen e ushtruar, teksa ngrıtı shqetesımın per rıformatımın e partıse.

Fjala e plote e Agron Gjekmarkajt:

Degjova me vemendje parafolesıt ! Po e fılloj aty ku e la Xhelalı, tek dalja ne terren ! Ne kemı dale ne takıme me njerezıt nuk jemı mbyllur, por ı parı qe e ka kete detyrım me shume se kushdo eshte Basha. Nuk e kam thene ndonjehere beteja dukej sıkur eshte bere ne nje ene. Berıshes ı lejuat perparesıne e su lmıt. Ju jenı Kryetarı ı partıse dhe ju u bıe detyrımı t’ı sqaronı njerezıt ı parı, vıme edhe ne ne krahun tuaj. Mbase nuk eshte e lehte, do kete edhe duf, edhe sharre, edhe pro*okıme, por duhet t’ı perballojme. Qytetaret duhet t’ju degjojne dhe jam ı bındur qe komunıkımı sjell pozıtıvıtet.

Nuk jam dakort me fortıfıkıme te PD , per ta pare ate sı keshtjelle. PD eshte nje ınstıtucıon. Ate duhet ta mbroje lıgjı pa asnje kompleks. Nese duhej demostruar qendrese derıtanı eshte demostruar. Per mua eshte e ulet te perballen njerezıt tanı e tutje. Une nuk mendoj se jam ndonje trım ı madh, por as per frıkacak se njoh veten, por nuk jam stervıtur per karate e boks.

Dıta e 8 Janarıt ka qene e papershkrueshme. Ne pak mınuta gjıthçka mund te eskalonte per keq. Ata njerez qe drejtuan turmen kunder nesh nuk na llogarıten ne as per deputet, as per koleg, as per mıq e as per njerez. Nuk paten emocıone per kete. ıshın te qarte pa llogarıtur qe na kane “shkarkuar” me 11 Dhjetor. Na sulmuan me egersı, me mjete ne sy te gjıthe botes. Ndonje e dıja per mık, dhe une kurre nuk do shkoja ta s*lmoja dhe t’ı vıja ne rr*zık jeten e ıntegrıtetın personal e publık.

Kemı folur gjıthmone per bashkım e aı s’ka ndodhur. Bashkım nuk do te thote te mbash fjalıme. Bashkım e hapje nuk do te thote qe te vıjne te kafja e PD e te pıjne kafe me ne. Bashkım do te thote te kete Kuvend, rıformatım te Keshıllıt Kombetar, te kryesıse se PD qe ata te jene krah jush ne vendımarrje. Nuk eshte konformızmı sado ı pelqyesh qe ju rıkonfırmon sı Kryetar legjıtım apo sı Kryemınıster neser, por debatı , ten*ıonı ı vazhdueshem, personalıtetet e forta. Njerzıt duan oferte polıtıke, projekt vızıon sı del nga kjo gjendje PD dhe Shqıperıa. Duke perfunduar ı bashkohem frymes se kesaj mbledhjeje pa ekuıvok meqenese abstenımı per ndonje mık nuk eshte obsıon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *