Bujar Nishani publikon videon nga selia blu dhe PLAS paralajmerimin e forte

Ish presidenti Bujar Nishani pas perjashtimit nga PD mbremjen e djeshme ne mbledhjen e Kryesise, ka dale me nje reagim te forte ne rrjetet sociale. Nishani teksa publikon nje video nga dita e protestes ne seline blu, paralajmeron se Lulzim Basha nuk do t’i shpetoje dot drejtesise kesaj radhe.

Deklarata e Nishanit:

“Té dashur miq, shihéni fytyrén é kukullés sé édi Ramés ngujuar né Séliné é Partisé Démokratiké.

Anétaré té krimit té organizuar, té dénuar pér vrasjé, rrémbimé é plagosjé, té stréhuar né Séli nga Lulzim Basha, thyéjné xhamat é katévé té larta dhé i hédhin mbi kokat é anétarévé é véprimtarévé té PD.

Aktét kriminalé té vrasésvé stréhuar né séli dhé urdhéruésit té tyré, L. Basha nuk do té mundén ti shpétojné dréjtésisé.

Kémi tréguar né 2005 sé i gjéjmé é i nxjérrim édhé nga “vrima é miut” é i sjéllim para dréjtésisé.”, shkruan Nishani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *