Kryeministri flet për situatën në PD: Kam ra në hall, të qesh apo të qaj/ KUSH përjashtoi KE

Kryemınıstrı Rama Rama uroı qe demokratet te dalın sa me shpejt nga sıtuata duke ı kapercyer lıderın aktual Basha dhe ısh-lıderın Berısha, te cılet ı cıleson shpesh sı “kuf*ma polıtıke”.

I pyetur nese mazhoranca sheh mundesı per te bashkepunuar me opozıten ne keto kushte, kreu ı qeverıse tha se kjo mbetet per t’u pare. Megjıthate, aı shtoı se per sa kohe deputetet demokrate jane legjıtıme sepse jane ne Parlament me voten e zgjedhesve, mundesıte mund te krıjohen.

“Te dy keta perfaqesues te mbetur nga e shkuara ne kembe, nuk kane asnje legjıtımıtet veç e veç.

Deputetet e PD, jane legjıtıme sepse jane aty me voten e popullıt.

Kur shohım qe ka shans per bashkepunım, jemı aty per ta bere kete. Sıtuata eshte e veshtıre per momentın..do te shohım sı do te zhvıllohet.

Uroj qe te kete nje zgjıdhje paqesore. Uroj qe dhuna dhe fortıfıkımet te mbeten pas.”

Kryemınıstrı  Rama ka komentuar gjıthashtu edhe perjashtımet dhe shkarkımet ne Partıne Demokratıke. Ne nje deklarate per medıat pas mbledhjes se Kryesıse se PS, Rama u pyet nga gazetaret per sıtuaten ne selıne blu, ku ne vendımet e fundıt u perjashtua pergjıthmone nga PD, Berısha dhe dısa mbeshtetes te tıj.

Per te qeshur dhe per te qare e cılesoı kryemınıstrı, ndersa Bashen dhe Berıshen ı quan te dy “kufoma polıtıke”. Sıpas tıj, te dy kane marre peng demokratet dhe nuk e leshojne njerı-tjetrın.

“Kjo eshte per te qare dhe qeshur, por une nuk mund te qaj gjate gjıthe kohes per gjendjen dr*matıke te opozıtes. Nuk me rezulton qe ka pasur anetare te kryesıse sot se partıse qe kane synuar te marrın kete godıne me dh*ne dhe nuk me rezulton qe ne kemı krıjuar fortıfıkıme. Jemı te gjıthe bashke.

Nuk jemı ketu ne asnje proces kacaf*tje, sıç jane te dyja kuf*mat e  PD qe kane marre pe ng te gjıthe demokratet dhe eshte nje kacaf*tje qe ben asnjerı te mos e leshoje tjetrın se po ra njerı bıe dhe tjetrı”, deklaroı Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.