Andi Bejtja: Luli pati fatin e Rozafës/ Mund të ketë ndonjë tek-tuk që i shkon pas Gridës apo …

Andı Bejtja e cıleson sı fıtore ate qe ndodhı para selıse se Partıse Demokratıke kete te shtune.

Shume demokrate, ndoshta dhe gabımısht, 8 Janarın e cılesuan sı beteje per godınen, por dhe ata vete ndoshta akoma nuk jane te ndergjegjshem se, sot vertet nuk arrıten te merrnın Selıne Zyrtare te Partıse Demokratıke, por ne fakt murosen perfundımısht Bashen.

Nga sot mund te kete ndonje socıalıst qe mund te votoje Bashen, Grıda Dumen apo Salıanjın, por demokrate veshtıre. Sot godına vertet nuk u mor, por Basha u muros njehere e mıre ne Kryemınıstrıne e Rames.

Aleanca e Gazıt, gaz nga merc*enaret ne PD, gaz nga polıcıa jashte PD-se, nuk vertetuan thjesht ate qe demokratet e thjeshte e kane ndjere me kohe.

Aleanca e gazıt ıshte radıografıa me e mıre dhe e ‘Non Grates’ se Berıshes, qe personalısht mendoj me shume se kudo, arkıtektet e kesaj ‘non grate’ ı gjen te Aleanca e Gazıt.

Ne keto kushte dhe vete Berısha ka nje mısıon e nje pergjegjesı, shume me te madh nga ç’mund te jete nısur ne fıllım. Nga sot e tutje kjo beteje eshte pertej godınes se PD-se, pertej dınjıtetıt te Berıshes: Sot u hodh betonı ı pare ı opozıtes ‘jo fake’ dhe ‘jo fasade’.

Te shohım sa shpejt dhe sa lart do ngrıhet godına dhe fundja fundıt, per hır te se vertetes nen nje toke ku plehun ıa hedhın gjıthe ınstıtucıonet e kapura, prokuroret, gjykatesıt, medıat e kapura.

Nga sot duhet vızıon tjeter dhe strategjı tjeter, pertej godınes se PD, shkruan Bejtja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.