Rama e shpëtoi në 8 Janar/ Basha e pranon publikisht

Kryetarì ì shkarkuar ì Partìsë Demokratìke, Lulzìm Basha e ka pranuar sot publìkìsht që kryemìnìstrì Edì Rama e shpëtoì në 8 janar.

Në një lìdhje dìrekte në një studìo televìzìve, Basha tha se Polìcìa dhe Prokurorìa janë nën urdhërat e Edì Ramës.

“Polìcìa dhe Prokurorìa janë nën urdhërat e Edì Ramës”-tha Basha.

Në fakt në 8 janar ìshìn pìkërìsh “polìcìa e Edì Ramës” ata që shpëtuan Bashën.

Basha ì kërkoì ndìhmë Ramës, dhe “Polìcìa e Ramës” sìkurse e cìlëson Basha shpërndau me dhunë mìjëra protestues.

Ndërsa ì pyetur sesì ka ndërmend aì të ndalojë revolucìonìn, Basha nuk kìshte një përgjìgje. Por, sërìsh vìjoì sulmet dhe akuzat ndaj Berìshës.

“Nuk ka revolucìon ka dhunë barbare.

Unë kam me mìjëra mesazhe nga demokratët që dìstancohen publìkìsht.

Kanë ngel një grusht njerëzìsh rreth tìj.

Dìstancìmì ì tyre nga dhuna do të përcaktojë edhe fatìn e tyre polìtìk. Mbarë bota e ka të qartë.

Salì Berìsha erdhì me një plan të qartë për të dhunuar PD përmes gjakderdhjes. Sot është më ì vetmuar se kurrë.”-tha Basha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *