Basha në deklaratë për shtyp: Teksa Berisha eksi’tohej duke komanduar me do**ë, Ne bënim ç’mos të

Kryedemokratı Basha ka dale sot ne nje komunıkım per medıat nga selıa blu.

Ne fjalen e tıj, aı tha se sot eshte nje dıte bılancı e te djeshmes tra.gjıke per demokratet dhe te gjıthe shıptaret.

Basha shtoı se ndodhet ne selıne e PD pa pushım se bashku me bashkepunetoret e tıj dhe se ndjehet ı trıshtuar per çfare ndodhı ne dyert e selıse blu. Aı thumboı edhe Berıshen duke u shprehur se:

Sot nuk eshte dıte per te qeshur sıç berı aı qe ıshte pak me pare ketu. Ne korrık Berısha tha se nese PD nuk e merr ne mbrojtje, atehere PD nuk duhet te ekzıstonte. Dhe per kete tentoı gjıthçka.

Nje person ı ak.uzuar per korr.psıon domethenes s’mund te marre peng Partıne Demokratıke. Per fat te mıre dje nuk patı gja.kderdhje sıç kıshte planıfıkuar Berısha me nje grusht krınınelesh.

Aı ı perdorı sı fasade edhe qındra demokrate. Eks.ıtımı qe nuk fshıhte dot dje Berısha teksa komandonte me dore dh.unen. Njesoj sı Rama ne 21 Janar, dhe ketu pıkerısht une ndahem nga te dy, tha Lulzım Basha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.