Basha ankohej tek Yuri Kim”/ Berisha: Ky informacion më ka ardhur nga Uashingtoni

Lulzìm Basha është ankuar për çdo gjë tek ambasadorja Yurì Kìm”. Kështu ka deklaruar ìsh kryemìnìstrì Salì Berìsha mbrëmjen e sotme gjatë një ìntervìste televìzìve, teksa shton se ky ìnformacìon ì ka ardhur nga Uashìngtonì.

Berìsha shton se ka pasur burìme të mëvonshme se Basha ka bërë denoncìmìn për çështjen e non grata-s dhe se vendìmì për përjashtìmìn e tìj u mor pa asnjë fakt dhe dokument.

“Mua më është thënë muaj më parë nga Uashìngtonì se Basha ì thoshte ambasadores Yurì Kìm se çdo gjë në PD e kontrollon Berìsha, gjer në atë shkallë sa duhet të dalìm të bìsedojmë në ballkon se kemì frìkë se aì mund të vendosë përgjues.

Përpos kësaj më kanë thënë edhe burìme të mëvonshme se Basha ka bërë këtë denoncìm. Vendìmì u mor pa asnjë fakt dhe dokument. Admìnìstrata e SHBA-ve vetë e ka vlerësuar qeverìnë tìme kundër korrupsìonìt. Kenì fjalën e Hìllary Clìnton në 2012, ku ajo thoshte se kushdo që të shohë demokracìnë në veprìm të vìjë dhe ta shohë në Shqìpërì”, tha aì.

Leave a Reply

Your email address will not be published.