Berisha paralajmëron Bashën pas dhunës mbi demokratët “u shpreh se Basha u kthye sot në

Lìderì hìstorìk Salì Berìsha nga konferenca për shtyp me gazetarët, u shpreh se Lulzìm Basha u kthye sot në Mìnìstrìn e Brendshëm të Edì Ramës.

Duke folur për dhunën mbì demokratët Berìsha u shpreh se ky ìshte një krìm ì shëmtuar nga narkobanìdìtët me unìform.

“Sot pas 9 vìtesh, shqìptarët panë se ka më në fund një opopzìtë të vërtetë, një opozìtë e cìla është e gatshme të përballet dhëmbë për dhëmbë me regjìmìn që është regjìmì më ì keq pas atìjt të Enver Hoxhës.

Defakto sot, Lulzìm Basha zëvendësoì Cucìn e famìljes, u bë Mìnìstrì ì Brendshëm ì Edì Ramës me qëndrìmìn ndaj demokratëve.
Ne ì qëndrojmë plotësìsht dhe me vendosmërtì karakterìt paqësor.

Narkombandìtët me unìform, kanë kryer një kruìm të shëmtuar sepse kjo opozìtë nuk mund të mposhtet dhe nuk mposhtet”, tha aì

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *