Reagon Grida Duma “Asnje demokrat sdo e donte kte qe ndodhi sot, Berisha duhet te ike…..

Grida Duma eshte nenkryetarja e Partise Demokratike dhe ka reaguar ashper ne lidhje me pro testat qe jane zhvilluar ne diten e sotme ndaj nxjerrjes nga zyrat e p artise te zotit Lulzim Basha.
Keto pro testa jane zhvilluar se fundmi nga ish kryetari i Partise Demokratike zoti Sali Berisha, dhe keshtu eshte bere e mundur mbledhja e shume protestuesve qe zoti Lulzim Basha te dale nga zyrat e Partise Demokratike.
Me ane te nje postimi ne rrjetin social facebook,

Grida Duma ka reaguar ashper ne lidhje me keto pro testa te zhvilluara, dhe eshte shprehur qarte qe kjo eshte nje fatkeqesi e papranueshme, e madhe.
Keto pro testa, zonja Duma i ka konsideruar te papranueshme, pasi edhe dikur ka thene ajo, benim pro testa kunder Rames, sot bejme pro testa kunder njeri-tjetrit.


“Nuk eshte ceshtje godine, por eshte ceshtje njerezish qe besojne ne ka uza reale, ka shtuar zonja Duma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.