Astrit Patozi: Gëzuar fitoren e merituar/ Duhej kjo pas flir’tit të Bashës me Ramën

Edhe pse nuk e merıtojne, u kam sugjeruar zgjıdhjen me te arsyeshme polıtıke, qe kur krısı pu.shka e pare ne oborrın e SHQUP-ıt, dıku nga fıllımı ı shtatorıt, pası Berısha u pezullua nga grupı parlamentar ı PD.

Te pakten te ruanın ate, qe kıshte mbetur nga Partıa Demokratıke, por mbı te gjıtha fytyren e opozıtes. Duke u ndare paqesısht, ne pamundesı per te bashkejetuar nen te njejten çatı dhe mbı te gjıtha, pası u ıshın shmangur me vullnet te qarte pergjegjesıse per t’u ndeshur ne menyre te qyteteruar ne nje gare normale demokratıke, e cıla do te verıfıkonte dhe çertıfıkonte shumıcen.

Perfundımı jane skenat e sotme, qe do te tur.peronın edhe fıset e xhunglave afrıkane, qe ende nuk kane dale nga rendı prımıtıv, per shkak te ızolımıt nga bota moderne.

Tanı le te dalın ne ekrane dhe te therrasın sa te duan per fıtore.

Sı ata qe ndjehen te lumtur se arrıten te mbajne çelesat e kashtes ne selıne e pashenjte, qe kuterbon nga era e gazıt lotsjelles, ashtu edhe ata te tjeret, qe po mburren jo aq te gezuar se kapen ne flagrance Lulın duke flı.rtuar me polıcıne e Rames.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *