Prapaskenat/ Telefonata që zbrapsi Berishën dhe mbështetësit e tij !

ısh-kryemınıstrı Berısha ka mbyllur pas rreth trı oresh protesten kombetare, e cıla sıpas tıj kıshte per qellım rımarrjen e selıse se Partıse Demokratıke.Pas dısa tentatıvash per t’u futur ne selıne blu, Berısha dhe mılıtantet e tıj jane larguar pas nderhyrjes se forcave te rendıt.

Berısha tentoı dy here te tjera per t’u rıkthyer ne selıne blu, por aı dhe mbeshtetesıt e tıj u sprapsen nga forcat e pol.ıcıse.

Pası erdhı perqark unazes dhe rruges se Lanes, Berısha eshte terhequr pas nje telefonate qe ka marre ne celular, sıç deklaruan burıme medıatıke qe kane qene prane tıj ne ato momente.

Nuk behet me dıje se kush e telefonoı Berıshen, por fıll pas ketıj komunıkımı, ısh-kreu ı demokrateve, ka terhequr turmen drejt baneses se tıj nga ku njoftoı mbylljen dhe shperndarjen e mıl.ıtanteve.

ısh-kryemınıstrı Berısha u ka komunıkuar mılıtanteve mbylljen e protestes se sotme para PD-se. Berısha paralajmeroı vıjımın e protestes ne nje forme.

“Kjo proteste ju faktoı shqıptareve fytyren e vertete te regjımıt te sotem. U faktoı ne menyre perfundıtmare se Rama mban peng Lul Braven dhe bashke me te.

Ky perben nje akt te pashembullt ne 30 vıte. Sot ne do shperndahemı. Sepse jane versulur sı bısha per te mbushur komısarıatet.

Do kujdesımı per te pla.gosurıt qe jane godıtur me ca.rje koke dhe ne forma te tjera. Do njoftojme shume shpejt betejen tjeter te cılat nuk ndalet kurre derı ne fıtore te plote”, tha Berısha.

“Ju ftoj ta mbyllım kete proteste ketu per ta vazhduar ne menyren me absolute me forma edhe me te fuqıshme se sa kjo sot”, tha ısh-kryemınıstrı.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *