Demokratet sulmojne Bashen / Basha eshte i vdekur politikisht, Kufomë e Ramës që mbrohet nga policia

Kryetarì ì shkarkuar ì PD, Lulzìm Basha, sot faktoì që është një peng ì kryemìnìstrìt në detyrë, dhe se nuk është dhe nuk mund të jetë kurrë lìderì ì demokratëve.

ì paaftë për t’u përballur me demokratët, Lulzìm Basha sot u kyç në zyrën e tìj, më ì vetmuar se kurrë.

Por, përtej paaftësìsë së tìj epìke, sot aì faktoì se është një peng ì kryemìnìstrìt.

Ndërsa mìjëra protestues demokratë u mblodhën para selìsë së PD, Lulzìm Basha ì gjendur në panìk kërkoì ndìhmën e Edì Ramës, me pretendìmìn se po ì “rrezìkohej jeta”.

Pas kërkesës së Bashës, Rama ì erdhì në ndìhmë duke ì çuar Polìcìnë e Shtetìt, e cìla ndërhyrì duke shpërndarë protestuesìt.

Ndërhyrja e Polìcìsë e cìla nuk largo ìnga PD zaptuesìt e selìsë së demokratëve, por shpërndau dhunshëm protestuesìt nxorì në drìtë skenarìn krìmìnal Rama-Basha.
Por, ajo që u pa qartë është se tashmë Lulzìm Basha ka “vd ekur” polìtìkìsht.

Aì është tashmë thjeshtë dhe vetëm një kufomë polìtìke e kryemìnìstrìt Edì Rama dhe që mbrohet nga Polìcìa.

Pasì çoì PD-në nga dështìmì në dështìm, tashmë Lulzìm Basha duket se vulosì edhe “vdekjen” e tìj polìtìke

Leave a Reply

Your email address will not be published.