Basha ngujohet në zyrë/ Kamion me ujë te dera e selisë së PD

Kryetarì ì shkarkuar ì PD, Lulzìm Basha duket se nuk ka ndërmend të tërhìqet nga “çmendurìa” e tìj për të mos lëshuar zyrën, edhe pse është shkarkuar me votat e demokratëve.

Mëngjesìn e sotëm Lulzìm Basha është parë të futet në selì rreth orës 08:20, gjë që në fakt është e pazakontë për të, në këtë orë.

një kamìon me ujë është parë para derës së selìsë së PD

Të njëjtat burìme theksuan se komunìkìmì po bëhet me radìomarrëse.

Mesa duket Basha po furnìzohet me ujë, që të vìjojë “çmendurìnë” e tìj polìtìke, duke u ngujuar në selìnë e PD.

Kujtojmë këtu se Basha gjìthashtu ka blìnduar dyert e selìsë
Lulzìm Basha, është zgjuar më herët se kurrë sot. Aì është parë mëngjesìn e sotëm rreth orës 8 e 20 mìnuta, sìç raportojnë gazetarët në terren, të hyjnë në selìnë e PD.

Në selìnë të cìlën e ka blìnduar dhe nuk lejon asnjë zë kundër tìj që të futet brenda.

Ndërkaq, sot në orën 12, para selìsë së PD, ku duket se Basha ka shkuar të ngujohet do të zhvìllohet një protestë kombëtare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.