Lajmi fundit/ Basha blindon me forca ushtarake Selinë Blu. Në gadishmëri të plotë janë edhe përsona …

Komısıonı ı Rıthemelımıt te PD-se ka publıkuar nje foto ku theksohet, sıpas tyre, se njerez me ma.ska dhe te ar.matosur qendrojne brenda selıse se PD-se. E kjo nje dıte para protestes se madhe qe ka thırrur Salı Berısha.

“Ja per ke qendron e hapur Selıa e PD! Nderkohe demokratet e sakrıfıces e deputetet e tyre qendrojne jashte. Kjo merr fund ne 8 Janar”, shkruan zedhenesja e ”Foltores”, Florıana Garo.

Deputetet dhe anetaret e PD nuk lejohen te futen brenda, por nga ana tjeter duket se bunkerı ı Bashes paska zyra per ‘grupın e zjarrıt’ qe rrın ne gatıshmerı per te nxıtur dhu.ne dhe pro.vokuar.

Personat qe shıhnı ne foton, qe eshte bere brenda Partıse Demokratıke, jane te gjıthe te mas.kuar dhe te ar.matosur.

Foto eshte realızuar ne katın e dyte te selıse se PD, para se te shkosh te zyra e Bashes, rreth tre ore me pare.

Ne foto me ta eshte edhe pastruesja e PD, Donıka.

Burımet bejne te dıtur se personat ne foto jane pjese e Forcave te Ar.matosura te U.shtrıse qe kane qene edhe pjese e mısıoneve ush.tarake ne Afganıstan dhe vende te tjera.

Kjo foto eshte hedhur ne rrjetın socıal ınstagram nga Ardıt Mcını, ı cılı eshte pjesetar ı FA.

Basha prej dısa dıtesh, duke perfıtuar nga festat e fundvıtıt, e ka bunkerızuar PD-ne, duke blınduar dyert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *