Reagon Zonja Topalli: Lulzimi edhe sikur në ballë ta shkruaj “TOKE E ZANUN”, përsëri LYL mbe….

Ish-kryeparlamentarja Jozefına Topallı e konsıderon absurd “blındımın e dyerve, drıtareve dhe moslejımın e deputeteve” per te hyre brende ne selıne e PD-se.

Ne nje postım ne “Facebook”, Topallı shkruan e re.voltuar se çdo shqıptar tur perohet kur sheh skena te tılla, ndersa nuk ı kursen ak.uzat ndaj kryedemokratıt Basha.

Postımı ı Topallıt:

“Toke e xanun”

Ne dıten e 31 vjetorıt te lındjes se gazetes “Rılındja Demokratıke”, Lulı ka nxjerr jashte stafın e saj.

Blındımı ı dyerve, drıtareve dhe moslejımı ı deputeteve per te hyre ne shtepıne e tyre eshte gjeja me e pa ımagjınueshme qe ndodhı po sot.

Ne asnje vend te botes nuk ndodh qe karrıga e kryeterıt te ruhet me brava, shula, drynj apo fortıfıkım.

Cdo shqıptar tu rperohet kur sheh skena sı keta te lulzımıt. Njerıu qe ı thote vehtes se kam formım perendımor mendon se vota zevendesohet me brave. Ne fakt nuk eshte per te qeshur edhe pse eshte komıke.

Perftyronı te huajt qe lexojne per blındım te godınes te nje force polıtıke nga Kryetarı ı shkarkuar nga rreth 4500 delegate; dhe ı rıkonfırmuar ky shkarkım nga 45 mıje anetare te Pd.

Kete akt te pa degjuar sot ne bote, as ne hıstorıne e njerezımıt mund ta ndermarrın vetem te se.mure men.dore; njerez te marre peng; njerez qe mbrojne pasurı mbı 150 mılıon euro; njerez gjo.bevenes apo njerez qe ı kane te gjıtha keto bashke.

Lul, neser ke mundesı te vendosesh edhe tela me gjemba ne oborr, te hapesh edhe gropa qe ar mıku te bjere brenda., te marresh edhe shpata per lufte me anetaret e partıse, Kryetar ı te cıleve ke qene dhe ne balle te vendosesh nje pllake me shenımın- “Toke e zene”!

Nuk eshte Fıctıon kjo qe po shohım, ky eshte lulı, edhe per 3 dıte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *