(FOTO) Nishani: Më 8 janar do e kthejmë selinë e PD-së në shtëpinë e lirisë. Peng Basha do shkoj ne te s*…..

Ish-presidenti Bujar Nishani postoi disa foto nga festimet për 31-vjetorin e PD-së në Kukës.

Nishani shkruan se me 8 janar, demokratët do e kthejnë PD-në në shtëpinë e lirisë

“Mes demokratëve të Kukësit, elita e njerëzve të lirë dhe patriotizmit në Shqipëri !

 

Në 31-vjetorin e themelimit të kësaj dege u konfirmua se opozita është rikthyer në misionin e saj.

Besim, shpresë, forcë për një Shqipëri ndryshe.

Më 8 janar, ora 12:00, demokratët e Kukësit dhe të gjithë Shqipërisë do të mblidhen në Selinë e PD në Tiranë për ta kthyer atë nga bunker i pazareve të pista në shtëpinë e lirisë të shqiptarëve,” shkruan Nishani.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *