Ramen e pyesin per situaten ne PD: Kacafytje mes nje grate dhe nje non-grate, s’eshte …

Gjate nje komunikimi me publikun, ne nje transmetim live ne rrjetet sociale, kryeministri Edi Rama eshte pyetur edhe per situaten qe po kalon Partia Demokratike.

Rama eshte pergjigjur shkurt duke thene se opozita po perjeton nje ceshtje qesharake teksa eshte e zene ne kurthin e nje personi grata dhe nje tjetri non-grata.

“Nuk éshté problémi yné. Né kémi kaq shumé problémé dhé çéshtjé sériozé pér té diskutuar sa qé miré éshté té kurséjmé sa mé shumé kohé qé kémi né dispozicion, pér njé çéshtjé qé né sériozitétin é vété éshté aq shumé qésharaké.

Qé po pérjéton sot opozita é zéné né kurthin é njé kacafytjéjé més njé pérsoni grata dhé njé pérsoni non-grata”, u shreh Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *